Drámapercek

Hódító hableány

2016. december 05. - drámapercek

A Park Ji Eun forgatókönyve által készült legújabb SBS nagyágyú, vagyis a "The Legend of The Blue Sea" (A Kék tenger legendája), úgy látszik, a partok mentén már nem csupán hullámokat, de hegyeket is renget. Jelen állás szerint ugyanis, giga rekordot fog felállítani a sorozat, legalábbis ami a nézettségi mutatókat illeti.

the-legend-of-the-blue-sea-poster.jpg
12757478e0ed3d41e740f4926bec85b4.jpgA húsz részes sorozatból, eddig csupán alig hat rész futott le, ám már az ötödik epizód vetítése után meghaladta a nézettségi ráta a bűvös 20%-ot. Majd az utoljára leadott hatodik résszel, már a 21%-ot is sikerült megugrania. És ez csak a kezdet! Messzemenőleg megelőzi az összes többi vele párhuzamban futó sorozatot, mint pl. a KBS "Oh My Geum Bi"-jét, vagy az MBC "Weightlifting Fairy Kim Bok Joo"-ját, amik mindössze alig 4-5%-os mutatókat tudnak produkálni. És hogy mi a titka annak, hogy mégis egy ilyen, igencsak gyengécske történetű, teljesen kiszámítható, és klisékkel teli, szimpla romantikus komédia ekkora őrületet vált ki már most a közönségből? Ez egy jó kérdés, de a válasz valószínűleg Lee Min Hoo és Jun Ji Hyun fergeteges párosításában és színészi alakításában rejlik.

Ti nézitek?

Ha még nem, akkor gyorsan pótolhatjátok az eddigi részeket magyarul a Viki-n, vagy pedig az Indavideo-n, ahol Perszephone fordításában, égetett felirattal is nézhető!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dramapercek.blog.hu/api/trackback/id/tr7512023613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása